Nytt byggeprosjekt inkl. serveringssted i Konowsgate?

Helt nederst i Konowgate er et nytt byggeprosjekt på gang. Viking skal bort og et bygg bestående av nye leiligheter, næringslokaler i 1. egt og et lite torg ut mot gata er planlagt. Og hold dere fast,
her er det visst snakk om et serveringssted også. Om det blir ei ølbule, sushisted, pizzeria, bakeri eller kebabsjappe er uvisst. Kanskje nærmiljøet bør komme med et forslag?
Og vi kan vel like gjerne begynne her?

Hva slags serveringssted ønskes på “Viking-tomta” – ?

Vist 1259 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

syns det hadde vært fint med et sånn i forbifarta sted. hva med en sånn kaffegræie? med mulighet til å kjøpe en blings eller noe i den dur? er knall på vei til jobb om mårran. på vei til trikken.

Vi kan jo sende en oppmuntrende mail til Kaffebrenneriet, Åpent Bakeri eller lignende … Jeg kan faktisk godt gjøre det. :)

Enig i at Åpent Bakeri hadde vært glimrende. Skulle tro at det er interessant for dem også, med tanke på den blandete befolkningen i nabolaget med barnefamilier og studenter. Og et ettertraktet sted etterhvert når det forhåpentligvis blir en oppgradering av stier i turområdet Ekebergåsen.

Ellers er det jo fint med et serveringslokale som holder liv i området både dagtid og kveldstid. Noe ala Wenches i Schweigaardsgate, som er en velfungerende “stikk innom”, lunsjsted og i tillegg bar på kvelden

Ja, gjør det Tone!
Hvis du sender en mail, hva med å spørre gutta bak Kaffefuglen også.
Det går jo så det suser, og de bor i området.
Det kan vel være at utbyggerne er i dialog med noen allerede?

Hei dere! Vi er ikke Åpent Bakeri, men åpnet i helgen butikk med salg av god kaffe og enkel servering «øverst i skrenten»; i Ballplassveien 2. Hjertelig velkommen innom! http://www.facebook.com/blafre

Er det noen som har greie på hvor høyt det ble vedtatt å bygge til slutt? Spent på om vi i Ekebergveien 5 mister all sjøutsikten… Finner bare planene fra 2010, og de viser høyt tårn.

Har du vært inne på saksinnsyn på Plan og Bygg? Det er de planene som gjelder. Saksnummer er 200707532.
Det har vært en del runder. Akkurat nå tror jeg at Jernbaneverket ønsker seg tomta fram til 2018 som riggtomt til Oslo-Ski sporet.

Annonse

Nye bilder