Viser arkivet for november, 2010

Ekeberg hageby har fått nytt møtested for kaffetørste, i BLAFRE sin nye butikk

BLAFRE har nettopp åpnet butikk i Ballplassveien 2, med salg av god kaffe, sjokolade fra Sebastian & Bruno m.m. I lokalene har vi også butikk, showroom og kontor for bedriften BLAFRE. Hele sortimentet er tilgjengelig, samt saker og ting som kun selges i butikken – som tekstilene våre i metervare. Produktene selges for øvrig i ca. 500 butikker i en rekke land, men hovedbasen er på Ekeberg.

Åpningstider i desember finner dere her.

Dere er hjertelig velkomne innom til julehandel og god kaffe! Og spre gjerne ryktet om åpningen, dersom dere har sansen for tiltaket. Lokalene våre ligger jo øverst i skrenten, men vi tenkte dette kunne være fint å vite selv for de som må gå litt i oppoverbakke :-)

For de som heller vil ta bussen: Buss 34 stopper 50 meter fra lokalet. Gå av på stoppestedet som heter «Ekeberg hageby».

Vind i seilene for Gamlebyen ring

Vi har tidligere skrevet om Gamlebyen ring. Vi har også oppretta en fjesbokgruppe som nå har over 1000 medlemmer: facebook.com/gamlebyenring. Forslaget om Gamlebyen ring kommer nesten helt sikkert opp i bystyrets samferdsels og miljøkomité før jul. Forslaget ligger HER. Vi er litt usikre på om det er en orienteringssak, eller om det skal voteres. Uansett er dette spennende. Følg med på fjesboka der vi fortløpende legger ut siste nytt i saken.